ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЖИТТЯ ЗАРАДИ ДІТЕЙ. ЯНУШ КОРЧАК» НА ФАКУЛЬТЕТІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

20 травня 2022 року за планом роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету доцент факультету Автоматизації та робототехніки Витюк А. В. провела науково-популярну лекцію. Тема лекції повинна була бути «Життя заради дітей. Януш Корчак», але викладач вирішила, що в наш непростий час не варто студентам розказувати про тяжкі воєнні часи, тому лекцію присвятила дню кафедри фізико-математичних наук.

Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. На лекції були присутні студенти факультетів «Автоматизації та робототехніки», «Нафти, газу та екології», «Менеджменту, маркетингу і логістики», «Низькотемпературної техніки та інженерної графіки». Доцент Витюк А. В. розказала студентам  про видатних вчених кафедри, про їх наукові і методичні досягнення, крім того Антоніна Вікторівна вмикала відео-роботи студентів, які вони підготували до дня кафедри і надсилали їй з різних куточків Європи. Студенти співали, читали вірші, танцювали.

На лекції були присутні 29 осіб. Студентам дуже сподобалась лекція.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті Автоматизації та робототехніки, асистент Ревенюк Т.А.