ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «SMM-ПРОСУВАННЯ ТУРІВ ТА ТУРИСТИЧНИХ ФІРМ В INSTAGRAM» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

18 травня 2022 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, була прочитана лекція за темою «SMM-просування турів та туристичних фірм в Instagram», старшим викладачем Шекерою С.С.

Лектор розповіла про основні терміни в SММ, такі як унікальна торговельна пропозиція, лід та інші. Були сформовані найчастіші помилки при ведені соціальних акаунтів, а також про основи оформлення соціальної сторінки для туристичних компаній з метою уникнення цих помилок (починаючи від оформлення шапки профілю до стилізації за кольоровою гамою всієї сторінки).

Демонстрація коректного оформлення проводилася на прикладі туристичної компанії TUI та її сторінки: оформлення аватару, ніку, ім’я, візитної картки, хайлайтс, постів тощо, з вказанням на що потрібно звернути увагу, щоб профіль приваблював, заворожував та виглядав гармонійно.

Також був зроблений акцент на сучасних платних та безкоштовних напрямах просування в мережі Instagram.

Лекція зібрала 11 осіб, серед яких були студенти спеціальності 242 «Туризм» та викладачі різних кафедр.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ, доц. О.В. Ляпіна