ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ РУХ

Добровільний труд – один із найяскравіших феноменів людської цивілізації, еволюції людського духу. В Україні найчисельнішою групою волонтерів, які працюють у соціальній сфері, є учнівська та студентська молодь.

Наші студенти також не залишилися осторонь, а деякі з них розповіли нам свої історії:

  • Яровенко Олександр, 2 курс факультету Менеджменту, маркетингу і логістики.

З початку військових дій Олександр брав активну участь у допомозі для армії України. Він не зв’язувався з волонтерами, а став ним сам, коли особисто поїхав до військової частини та запросив список необхідних речей для наших захисників. Наступного дня він зі своїм другом закупив все необхідне і одразу поїхав до військової частини.

  • Геращенко Олександр, 2 курс факультету Інноваційних технологій харчування та готельно-ресторанного бізнесу.

Олександр, будучи головою факультету, разом з рештою команди студентської ради, організував збір коштів, кінцева сума яких склала приблизно 10 тисяч гривень. Усі кошти були витрачені на їжу та одяг для ЗСУ.

  • Дубровіна Юліана, 1 курс факультету Менеджменту, маркетингу і логістики.

Сім’я Юліани вирішили, що вони з мамою мають залишити країну для безпеки, але навіть за сотні кілометрів від рідного міста Юліана також допомагає за кордоном, а саме у Польщі. Щодня вона проводить час у волонтерському центрі, де роздає всі необхідні речі, включаючи їжу та засоби гігієни, людям з України.

Не тільки ці студенти вирішили брати участь у допомозі для нашої країни, таких історій безліч. Ми бачимо кожну допомогу від наших студентів та пишаємося ними. Спасибі вам за все!

Студрада ОНТУ