ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «НАЙДОВШІ ЕКСПЕРИМЕНТИ ЛЮДСТВА» НА ФАКУЛЬТЕТІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

26 квітня 2022 року на факультеті Автоматизації та робототехніки, за планом роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, асистент кафедри електромеханіки та мехатроніки Ревенюк Т.А. провела науково-популярну лекцію на тему: «Найдовші експерименти людства».

        Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. На лекції були присутні студенти факультету Автоматизації та робототехніки. Доцент Муратов В. Г. доповідав студентам про дуже цікаві експерименти, які проводяться вже декілька століть.

        На лекції були присутні 6 осіб: 4 студента і 2 викладача.  Студенти прослухали цікаву лекцію про експерименти, які почались ще у 19 столітті й досі тривають.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті Автоматизації та робототехніки, асистент кафедри Електромеханіки та мехатроніки  Ревенюк Т. А.