ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ФІЛОСОФІЯ РЕНЕСАНСУ І СУМІСНІСТЬ» НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

20 квітня 2022 року на факультеті Менеджменту, маркетингу і логістики, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, відбулась лекція професора кафедри філософії і права Шевченко Г.А. на тему: «Філософія ренесансу і сумісність».

У своєму виступі Г.А. Шевченко підкреслила, що у центрі філософії ренесансу стояла людина й пов’язані з нею проблеми природи, історії та мови.

Слухачі самостійно визначили поняття «гуманізм». Разом з лектором вони визначали й сьогоденне  значення гуманістичного контексту, а саме – виховання людини з новими якостями, високим рівнем духовних та естетичних цінностей, багатогранністю проявів особистої культури.  Філософія ренесансу надала нам переконання в тому, що освіченість людини є показником її морального самовдосконалення.

На лекції професора кафедри філософії і права Шевченко Г.А. були присутні  студенти, аспіранти та викладачі ОНТУ. З кафедри філософії і права участь у заході Інституту культури та мистецтв взяли викладачі кафедри Орлова В.О., та Черняк Г.А.

Захід пройшов в режимі онлайн-конференції, загальна кількість слухачів – 31 учасник.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв на факультеті ММіЛ, доц. Орлова В.О.