ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ПІЗНАВАЛЬНО – ВИХОВНИЙ ЗАХІД: «ВІРТУАЛЬНА ПОДОРОЖ УКРАЇНОЮ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ  ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

11 квітня 2022 року на факультеті інноваційних технологій харчування і ресторанно – готельного  бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, проведено в дистанційному режимі пізнавально – виховний захід: «Віртуальна подорож  Україною».  У заході взяли участь викладачі та студенти академії – 18 учасників.

 Студенти віртуально мандрували всією Україною та  побачили безліч чудових місць. Над соборами Києва та замками  Ужгорода – міста, що зберегли дух середньовіччя. Далі славетне місто Одеса – столиця гумору.  Милувалися старим центром міста Лева. Відвідали  Харків, Дніпро, Миколаїв, Полтаву та багато інших міст, побачили багато пам’яток історії та культури. А ще  помилувалися природою нашого рідного краю – різноманітною, але завжди прекрасною.  Над степами Приазов’я та Карпатськими горами, над широкими ланами та густими лісами. Ми зрозуміли , що наша країна – найгарніша у світі, бо це – наша Батьківщина.

Модератор  Ольга ГРИНЬКІВ