ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ГРУЗІЯ – КОХАННЯ З ПЕРШОГО ПОГЛЯДУ!» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

5 квітня 2022 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція  на тему: «Грузія – кохання з першого погляду!», доцентом кафедри Технології вина та сенсорного аналізу Ходаковим О.Л.

Лекція була присвячена гірському туризму, винному туризму, культурній спадщині та багатьом пам’яткам цієї дивовижної країни. Були дані конструктивні рекомендації до відвідування найцікавіших і захоплюючих гірських регіонів країни, що не потребують високої фізичної підготовки. Крім того, надано докладний опис логістики одиночного сходження на Казбек на основі особистого досвіду лектора.

Окрема тема була присвячена винному туризму у Кахетії.

Лекція на життєстверджуючу тему, особливо в умовах війни, зібрала близько 33 учасників. Серед них студенти різних спеціальностей і курсів (ГРС, ЕЕ, БІО, ТВ, ТЗХ, ТМ, ТХ та ТЛ) та викладачі різних кафедр.

Студенти активно задавали питання, адже подорожі та туризм – це дуже цікаві теми, і отримували змістовні відповіді.

Відповідальна за роботу Інституту культури на факультеті ТВтаТБ, доц. О.В. Ляпіна