ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІННОВАЦІЙНІ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ: СУЧАСНІ ВИМОГИ РОБОТОДАВЦІВ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ НА РОБОЧІ МІСЦЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

14 лютого 2022 року на факультеті Менеджменту, маркетингу і логістики, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція за темою: «Інноваційні системи підготовки кадрів: «Сучасні вимоги роботодавців до претендентів на робочі місця», завідувачем кафедри менеджменту і логістики, професором Савенко І. І.

Лектор акцентував увагу на причини зміни системи підготовки кадрів в сучасності. У ході лекції було наголошено, що система класичної освіти вичерпала себе, виробляла навички достатньо довго і левова доля отриманих студентами знань не була затребувана ними у майбутньому. Як показує практика, сьогодні освіта виступає не підготовкою до життя, як було раніше, а власне і є способом життя. Уміння навчатися виступає самим затребуваним навиком сьогодення.

Під час лекції Савенко І. І. розкрив вкрай важливі та актуальні питання, які потребують спеціального аналізу та вивчення. Лектор поділився з усіма присутніми необхідними для кожної людини не тільки під час здійснення професійної діяльності, а й у повсякденному житті константами.

Лекція на актуальну тему, особливо в умовах обмеженого карантину, зібрала 53 учасники. Серед них студенти різних спеціальностей і курсів (ГРС, ЕМ, ТВ, ТЗХ, ТМ, ТХ та ТЛ) та викладачі різних кафедр.

Студенти активно задавали питання, адже якість освіти нерозривно пов’язані з працевлаштуванням та кар’єрою майбутніх фахівців, і отримували змістовні відповіді.

Вікторія ОРЛОВА, відповідальна за роботу ІКМ на факультеті ММіЛ ОНТУ