ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

Всеукраїнський конкурс наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики»

Відповідно до листа Державної установи «Державний інститут сімейної та молодіжної політики» від 13.01.2021 №17/01 директорат науки та інновацій Міністерства освіти і науки України інформує про проведення у 2022 році за підтримки та сприяння Міжнародної асоціації позашкільної освіти Всеукраїнського конкурсу наукових робіт імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики» (далі – Конкурс).

Наукові напрями (секції) Конкурсу у 2022 році: національно-патріотичне виховання в Україні: стан та перспективи; молодіжне підприємництво, зайнятість молоді; молодіжна участь і молодіжна робота; правова культура, формування правосвідомості сучасної української молоді; формування культури здорового способу життя молоді; молода сім’я в Україні: виклики сучасності та нові цінності; розвиток молодіжного волонтерського руху; вплив епідемії COVID-19 на сфери життя молоді.

Конкурс проводиться у два етапи: перший етап – рецензування робіт; другий етап – проведення підсумкової науково-практичної конференції.

Терміни проведення Конкурсу: до 04 червня 2022 року (день народження О. Яременка) прийом наукових робіт; до 01 серпня 2022 року рецензування робіт; вересень 2022 року – проведення підсумкової науково-практичної конференції, визначення переможців і призерів.

У разі зацікавленості, запрошуємо долучитись до участі у зазначеному Конкурсі. Більше інформації міститься за посиланням: www.dismp.gov.ua.

Телефон для довідок: (044) 223-85-41, e-mail: mail@dismp.gov.ua.