ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ МЕДОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

3 грудня 2021 р. на факультеті «Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу», в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана онлайн-лекція на тему: «Корисні властивості медової продукції». 

Лектор Маковська Т.В. – к.т.н., ст. викладач кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів та індустрії краси дуже яскраво та глибоко розкрила питання щодо історії меду, особливостей його хімічного складу в залежності від сировини та регіону його одержання.

Під час лекції слухачі дізнались про спектр сучасної медової продукції та підходи до правильного користування цією продукцією залежно від віку, статі, стану здоров’я. Особлива увага була приділена інноваційним розробкам в цій галузі на сучасних підприємствах України. Студенти і викладачі були зацікавлені і задавали запитання.

На лекції були присутні студенти та викладачі ОНТУ у кількості 16 осіб.

к.т.н. Смокова Т.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТтаТХПіПБ