ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ВІДКРИТА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «75 РОКІВ З ДНЯ СТВОРЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, НАУКИ І КУЛЬТУРИ (ЮНЕСКО) (04.11.1946) НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕНЕДЖМЕНТУ МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ

В Одеському національному технологічному університеті на факультеті Менеджменту маркетингу і логістики 25 листопада відбулася відкрита кураторська година на тему «75 років з дня створення організації об’єднаних націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) (04.11.1946), яку провела Значек Рафаела Рафаелівна.

За всю свою історію співпраці з ЮНЕСКО Україна завжди демонструвала активну позицію з впровадження фундаментальних принципів цієї організації. На лекції слухачі дізналися про організації у становленні рідної країни. Дізналися, що для України членство в ЮНЕСКО – це зміцнення інтелектуального потенціалу країни та залучення його до загальносвітових процесів. Це – збереження культурної та природної спадщини. Це – поширення у світі знань про Україну, її самобутню культуру, науковий потенціал. На заході були присутні 36 студентів та викладачів ОНАХТ.

Старший куратор факультету ММіЛ     Мільчева В.В.