ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПОДОРОЖ ДО ІРЛАНДІЇ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І  РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

19листопада  2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеського національного технологічного університету, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція  викладача кафедри Іноземних мов Поліни Безніс  на тему: «Подорож до Ірландії».

          Під час лекції присутнім було запропоновано передивитись інформаційне відео про Ірландію (історія  країни, традиції, краєвиди, популярні туристичні маршрути). Цікаву подорож лектор та студенти групи ТЛ-206 Ліза Назарова та Олексій Галушко організували використовуючи презентацію. Інтерв’ю на англійській мові додало певного смаку. Студенти отримали насолоду від  майже оригінального акценту Лізи. Вона навчалася в Ірландії декілька років – саме тому її розповідь була аутентичною і додавала особистого колориту. По закінченню лекції студенти ділились враженнями та написали чимало коментарів у чаті.

На лекції були присутні 37 чоловік: студенти факультетів ІТХіРГБ,  ТЗіЗБ та викладачі академії.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті ІТХіРГБ, Безніс П.М.