ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:  «СВЯТКУВАННЯ ДНЯ КАЗАНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

4 листопада 2021 року на факультеті Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була проведена відкрита онлайн лекція в.о. завідувача кафедри Економічної теорії та фінансово-економічної безпеки Неустроєвим Ю.Г. на тему: «Святкування дня Казанської ікони Божої Матері».  

Слухачами лекції були студенти груп: ФПБ-16, ФПБ-26, ЕМ-471, ЕМ-472, ЕМ-473, ЕМ-474, ЕМ-475. Також на заході був присутній Голова Одеської регіональної організації національної спілки журналістів України, доцент кафедри ЕТтаФЕБ Работін Ю.А., який передав свої найщиріші вітання зі святом. Загальна кількість присутніх – 38 осіб.                                         

 Слухачам було розкрито зміст свята «Святкування дня Казанської ікони Божої Матері» та звідки він бере початок. Студенти мали змогу задавати свої питання і отримувати розгорнуті відповіді на них.

к.т.н. Смокова Т.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТтаТХПіПБ