ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ЄВРОСОЮЗУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

1       листопада  2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеського національного технологічного університету, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція доцента кафедри Іноземних мов Олени Зінченко на тему: «День народження Євросоюзу».  

          Під час лекції присутнім було запропоновано передивитись інформаційне відео про Євросоюз (історія його утворення, наведені таблиці  країн учасників) Цікаву подорож лектор організувала по штаб квартирах та основних офісах та залах Європейського парламенту. Лектор ознайомила присутніх із повноваженнями Суду Європейського Союзу та його  функціональними обов’язками .

         Впродовж цієї пізнавальної зустрічі присутні змогли  ознайомитись з Європейським Центральним Банком, його повноваженнями, а також «прогулятися» по будівлі Європейського суду аудиторів.

На лекції були присутні 9 чоловік: студенти факультету ІТХіРГБ,  та викладачі академії.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті ІТХіРГБ, Безніс П.М.