ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО СИСТЕМИ КОНДИЦІЮВАННЯ ПОВІТРЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ ОНТУ

22 жовтня 2021 р. згідно з планом роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету доцент факультету Автоматизації та робототехніки Муратов В.Г. провів науково-популярну лекцію на тему: «Цікаві факти про системи кондиціювання повітря».

Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. На лекції були присутні студенти факультетів Автоматизації та робототехніки, Технології зерна та зернового бізнесу, Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, Технології вина та туристичного бізнесу. Доцент Муратов В.Г. доповідав студентам  про дуже популярний товар, який використовують для підтримки бажаної температури повітря, як в приміщеннях, так і в транспорті .

На лекції були присутні 40 осіб, студенти і  викладачі ОНТУ.

Студенти прослухали цікаву лекцію про системи кондиціювання на різних виробництвах. Про першу спробу охолодити повітря, що сталася ще в Персії в минулому тисячолітті. А також взагалі що означає слово «кондиціонер» і його походження.

 Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті Автоматизації та робототехніки,  асистент Ревенюк Т. А.