ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:  «ТЕНДЕНЦІЇ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ 2021» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

19     жовтня  2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеського національного технологічного університету, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн-лекція аспірантки 2-го року навчання кафедри ТРіОХ Олійник М.І. на тему: «Тенденції ресторанної індустрії 2021».

На лекції розглядались особливості та стан розвитку ресторанної індустрії на сьогодні, тенденції ресторанної індустрії 2021.

Лектор ознайомила присутніх із трендами у ресторанній індустрії, які розвиваються у нашій країні,  а також за кордоном. Наведені дані досліджень щодо обсягу світового ринку громадського харчування.

Також присутні ознайомились із аналізом ринку ресторанних послуг та визначення основних тенденцій його розвитку, які дають змогу відкрити підприємцям нові можливості для заснування бізнесу в найбільш затребуваних та перспективних сегментних нішах.

На лекції були присутні студенти факультету ІТХіРГБ групи ТЛ-209 та викладачі кафедри ТРіОХ.

Безніс П.М., відповідальна за роботу ІКМ на факультеті ІТХіРГБ