ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ХАРЧОВИКА НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу  11-18 жовтня кураторами факультету була проведена кураторська година, присвячена Дню працівника харчової промисловості.

Вперше професійне свято День харчовика з’явилося у минулому столітті. Цей день – День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року. В цьому році воно відзначається 17 жовтня. Це свято всіх працівників, завдяки яким на полицях супермаркетів є неймовірне розмаїття продуктів харчування та напоїв.

Куратори щиро привітали майбутніх висококласних фахівців із професійним святом.

Група ТВ-31, куратор Сугаченко Т.С.

Гр ТК-36, ПВ-32, куратор Берегова О.М

гр БІО-18, БІО-28, ХТ-22, куратор Нікітчіна Т.І

гр МТ-13, куратор Камушков О.С

група ТВ-21, куратор Мельник І.В.

старший куратор факультета ТВтаТБ    Берегова О.М.