ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «КІНЕМАТОГРАФІЧНА ОДЕСА» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

11 жовтня  2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція к.т.н., доцента кафедри БЖД та дизайну Лисюк В.М. на тему: «Кінематографічна Одеса».

Під час лекції присутнім було запропоновано відправитись в цікаву віртуальну подорож по кінематографічній Одесі, відвідавши легендарну Одеську кіностудію. Відома студія, яку знають не тільки в нашій країні, а й за її межами, за свою більш ніж 100-річну історію створила велику кількість популярних фільмів, які по праву вважаються справжніми шедеврами вітчизняного кіно.

Лектор ознайомила присутніх з історією створення кіностудії, яка пов’язана з іменами багатьох видатних кінорежисерів, кінооператорів, сценаристів й звичайно ж акторів, частина з яких починали своє кінематографічне життя саме в Одесі.

Впродовж цієї пізнавальної зустрічі присутні змогли ознайомитись з ретроспективою найбільш популярних фільмів, а також «прогулятися» по місцях  зйомок, де створювались незабутні твори кіномистецтва.

На лекції були присутні 19 чоловік: студенти факультетів ІТХіРГБ, ММіЛ, ЕБіК та викладачі академії.

Безніс П.М., відповідальна за роботу ІКМ на факультеті ІТХіРГБ