ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЕТИКА МЕНЕДЖМЕНТУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

        6 жовтня 2021 року на факультеті менеджменту, маркетингу і логістики, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, було проведено лекцію на тему: «Етика менеджменту» доцентом кафедри менеджменту і логістики  Удовицею Олегом Федоровичем.

       Лектор ознайомив студентів з визначенням етики та етикету менеджменту. В ході лекції були розглянуті види етичних підходів у менеджменті, фактори, що визначають етичний вибір та етикет ділового спілкування.

         Етика менеджменту пов’язана з внутрішніми цінностями, а вони у свою чергу є частиною корпоративної культури і впливають на прийняті рішення, визначають їхню соціальну допустимість у рамках зовнішнього середовища. Становлення взаємин між людьми без дотримання норми моральності неможливі політичні, економічні, культурні відносини, тому що не можна існувати, не поважаючи один одного, не накладаючи на себе певних обмежень.

       На заході було присутніх 29 учасників, з них студенти груп ЕМ–171, ЕМ–174(а) та викладачі ОНАХТ.

Орлова В.О., відповідальна за роботу ІКМ на факультеті ММіЛ