ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ВИНО – ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ: МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

6 жовтня 2021 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція на тему: «Вино – продукт харчування: міфи та реальність», професором кафедри технології вина та енології Ткаченко О.Б.

Лектор розповіла історію вина з давніх давен до сьогодні. Також розповіла про стан виноградників по всьому світу. На слайдах було продемонстровано напрямки використання виноградників, їх площу, головних виробників, експортерів та імпортерів. Було представлено світове виробництво та світове споживання вина.

Найголовніше, що хотіла розповісти лектор – це вино та здоров’я. Вино – це водночас як хороша звичка, так і погана. На завершення лекції прийшли до думки, що один келих вина в день нікому не завадить, а навпаки зміцнить здоров’я.

На лекції були присутні 23 учасники, серед них студенти різних спеціальностей і курсів (БІО, ТВ ,ТХ) та викладачі різних кафедр.

Відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ТВтаТБ, доц. Ляпіна О.В.