ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЕДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ФАКУЛЬТЕТІ КОМП`ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ, ПРОГРАМУВАННЯ ТА КІБЕРЗАХИСТУ ПРИСВЯЧЕНАЯ 30-ТИ РІЧЧЮ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

В Одеській національній технологічному університеті на факультеті Комп`ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту протягом перших трьох тижнів вересня для студентів були проведені кураторські години присвячені 30-й річниці «Дня Незалежності України».

24 серпня 2021 році Україна відзначає 30 років з дня проголошення незалежності. Вперше свято відзначили 16 липня через дату прийняття Верховною Радою УРСР Декларації про держсуверенітет України (1990 р.) Через рік Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України, і свято перенесли на 24 серпня.

Під час проведення кураторських годин було розглянуто основні етапи розвитку української державності та доленосні для сучасної України події 1991 року. Студенти із зацікавленням слухали про події 30-річної давнини, висловлювали власну точку зору відносно сучасного стану і тенденцій розвитку України.

гр.531, 532    Жуковецька С.Л.    Слушна Н.В

гр. 322 куратор Ирина Кононович

гр. 311 кураторТетяна Снігур

гр.531, 532 куратори Жуковецька С.Л. Слушна Н.В

гр. 512 куратор Олексій Ненов

Старший куратор ФКІП та К                Цапенко Л.М.