ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ЧІПСИ: СЕКРЕТИ ВИРОБНИЦТВА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

29 вересня 2021 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу, в рамках інституту культури та мистецтв ОНАХТ, доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Толстих В.Ю. було прочитано лекцію на тему: «Чіпси: секрети виробництва».

Студенти дізналися про особливості підготовки картоплі до виробництва, чи усі її види підходять для приготування чіпсів. Також лектор поділилася секретами виробництва хрусткої картоплі та формованих чіпсів, чи є вони корисними і у якій кількості їх можна споживати. Лекція викликала зацікавленість аудиторії, було багато запитань у студентів та викладачів.

На заході були присутні студенти Одеського технічного фахового коледжу, 1 і 2 курсу гр. ТЗХ-12, ТЗХ-22 факультету Технології зерна і зернового бізнесу та викладачі ОНАХТ. Загальна кількість присутніх – 29 учасників.

Немченко Г.В., відповідальна за роботу ІКтаМ  на факультеті ТЗіЗБ