ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІСТОРІЯ ЄДИНОЇ ЛЮБОВІ СЕРГІЯ ЄСЕНІНА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

23 вересня 2021 року доцент кафедри технологічного обладнання зернових виробництв Солдатенко Леонід Семенович провів лекцію в режимі Zoom-конференції на тему: «Історія єдиної любові Сергія Єсеніна» в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ.

Лекційний матеріал вдало збалансовано, темп викладу матеріалу дозволяв студентам повністю засвоїти поданий матеріал. Присутні виявили зацікавленість обставинами життя С. Єсеніна, зокрема, обставинами його самогубства, долею його сина Юрія.

Було очевидно, що деякі студенти цікавились творчістю поета, знайомі з його віршами, слухали з інтересом прочитані їм твори “Письмо женщине”,  “Все живое особою метой отмечается с давних пор…” Для багатьох присутніх було зовсім невідомо, що кохана жінка Єсеніна – Зінаїда Миколаївна Райх – народилася на Одещині. Трагічна доля її нікого не залишила байдужим.

Лекція проведена на високому рівні, та мала відклик у слухачів. Загальна кількість присутніх на заході – 38 учасників, серед яких студенти 1 та 3 курсу факультету Технології зерна і зернового бізнесу та 4 курсу факультету Нафти, газу та екології.

Немченко Г.В., відповідальна за роботу ІКМ на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу