ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА З НАГОДИ 30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ НА ФАКУЛЬТЕТІ «ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ»

На початку навчального року  в період з 1 по 10  вересня 2021 року  на факультеті  «Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено кураторські години, присвячені святкуванню визначної дати  – 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність.

Куратори 1-3 курсів провели відкриті кураторські години в аудиторіях академії, з використанням Zoom конференцій, відеоматеріалів. Крім того, студенти разом з кураторами відвідали спеціалізовану аудиторію бібліотеки ОНАХТ (А-416 ) і ознайомилися з літературою, присвяченою 30-й річниці Дня Незалежності України.

На кураторських годинах було розглянуто основні історичні етапи становлення незалежності України. Під час обговорень було піднято важливе питання  – долі  сучасного покоління, яке змушене було подолати чимало викликів  і відстоювати свободу та європейський вибір на революціях, а пізніше і зі зброєю в руках, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність держави.

Група ГРС-101 (куратор  Валерія Соколова)

Група ФІЛ-11 (куратор Олена Зінченко)

Група ГРС-301 (куратор Людмила Тітомир)

Група ГРС-201 (куратор Світлана Саламатіна)

Група ГРС-102 (куратор Вікторія Скляр)

Група ГРС-202 (куратор Анастасія Савенко)

Група ГРС-302 (куратор Марина Шепель)

Група ГРС-303 (куратор Зінаїда Сахарова)

Старший куратор факультету ІТХ та РГБ спец 241   Наталія КОВАЛЕНКО