ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

Конкурс “Молодь Тут: створи громаду молодіжних перспектив”

Програма USAID “Мріємо та діємо” оголошує дргуий відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток молоді, громади з 9 областей: Київської, Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської, Волинської, Запорізької та Закарпатської (окрім обласних центрів). Долучитися до програми можна, взявши участь у конкурсі “МолодьТут: створи громаду молодіжних перспектив”. 
За результатами конкурсного відбору буде обрано до 30 територіальних громад з вищеперелічених областей. Вони працюватимуть разом з “Мріємо та діємо” над створенням сприятливого середовища для розвитку, навчання та реалізації молоді. Участь у програмі відкриває такі можливості: створення сучасного та інклюзивного молодіжного центру, впровадження навчальних програм з підприємництва та розвитку кар’єрних можливостей молоді, громадянської освіти та залучення молоді до вирішення проблем у громадах, а також підвищення соціальної згуртованості та поваги до різноманіття.
Умови конкурсу “МолодьТут”: https://www.mriemotadiemorazom.org/molodtut  Кінцевий термін подачі заявок – до кінця дня 10 жовтня 2021 року.
Запрошуємо дізнатись більше та поставити питання під час презентації програми, яка відбудеться онлайн 9 вересня 2021 року з 15-00 до 16:30 (сьогодні). Презентація буде корисною керівництву громад, представникам підрозділів, відповідальних за молодіжну політику в громадах, освітнього сектору та установ, які працюють з молоддю.

Будь-ласка, реєструйтесь на презентацію та беріть участь за посиланням: https://tinyurl.com/fm65b99v 
Щиро будемо раді знайомству та плідній співпраці пліч-о-пліч задля розвитку і підсилення найціннішого активу кожної громади та сильної і процвітаючої України – її молоді.

До зустрічі!
З повагою,
Команда програми “Мріємо та діємо”
***

Програма  “Мріємо та діємо” реалізується за  підтримки  Агентства  США  з  міжнародного розвитку (USAID) та виконується міжнародною некомерційною організацією IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.