ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

БЛАГОДІЙНІСТЬ НА ФАКУЛЬТЕТІ ММІЛ

ЩОБ ПОВІРИТИ В ДОБРО, ТРЕБА ПОЧАТИ ЙОГО РОБИТИ!

Сучасна людина володіє багатьма якостями і однією з них є соціальна відповідальність. Найголовніше в цьому – це  дбати про людей, які  потребують допомоги, не чекаючи нічого в замін та робити це від чистого серця. 

Благодійність – це нескладно. Благодійність – це приємно і почесно. Основною рисою благодійності є добровільний вибір допомоги, і наша академія усіляко старається підтримувати цю діяльність.

Студентська рада на факультеті Менеджменту Маркетингу і Логістики, спрямована перш за все на розвиток ініціативи і самостійності студентів, тому визначальним показником цього є залучення усіх бажаючих до активної участі в заходах, які спрямовані на добрі справи.

Великі справи – починаються з маленького, тому ми на власному прикладі вирішили показати це іншим та стали благодійниками.

Нещодавно з метою благодійності на факультеті ММіЛ проводились такі заходи як: «Гра найрозумніший ММіЛ2021» та «Лотерея 2.0.». Ми усіма силами намагалися долучити студентів та усіх бажаючих до участі. З неймовірним захопленням можемо поділитися гарним результатом. Саме завдяки небайдужим в допомозі іншим, ми змогли зробити дітей щасливими та подарувати їм трішки тепла. Ми подбали про те, щоб діти посміхнулись і самі до сліз були в захваті від їх радості.

На зібрані кошти були закуплені подарунки: на суму 713 грн. ми купили смачненького, а на 1524 грн. придбали потрібну канцелярію, це зошити, ручки, кольорові олівці, фарби, альбоми для малювання та багато іншого. Через карантині умови ми не мали змогу поїхати до діток, але ми знайшли вихід, відправивши подарунки для підшефної школи-інтернат у селищі Миколаївка новою поштою, оплативши доставку в сумі 118 грн.