ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ:  «15 ТРАВНЯ ДЕНЬ ЄВРОПИ » НА ФАКУЛЬТЕТІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ

В Одеській національній академії харчових технологій 6-14 травня 2021 р. відбулися відвідини Одеського художнього музею та проведення кураторської години до Дня Європи. Провела куратор 1 курсу та відповідальний за ІКМ від факультету НТТтаІМ Юлія Левтринська об 11:00 наживо. Відвідини Одеського художнього музею он-лайн здійснила група ЕН-131 з куратором Іриною Дружковою 14 травня о 12.00.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Рішення щодо відзначення 9 травня Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС у Мілані. До 1997 року це свято мало переважно культурно-мистецьку спрямованість та носило обмежений характер.

Студенти дізналися, що у 1997-1998 роках до святкування Дня Європи залучилися держави-кандидати на вступ до ЄС. У цих країнах святкування набуло певного політичного забарвлення і було спрямоване на формування громадської думки стосовно підтримки вступу до Євросоюзу.

Основна ідея – кожний мешканець континенту, незалежно від своєї національної належності і громадянства, має відчути себе вільним у “Європейському домі”.

група ГМ 10 у Одеському художньому музеї, кураторська година «ДЕНЬ ЄВРОПИ» куратор Юлія Левтринська

Кураторська година «ДЕНЬ ЄВРОПИ» куратор гр. ЕН-131 І.Дружкова

В Одеському художньому музеї виставка “РЕПОСТ. Сучасне українське мистецтво з колекції Анатолія Димчука”. Проект представляє роботи ключових українських митців 1990-х – 2000-х років. На фото роботи Олександра Гнилицького і Олександра Ройтбурда.

Старший куратор факультету Низькотемпературної техніки та інженерної механіки                                              Ірина ДРУЖКОВА