ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ «26 КВІТНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеський національний академії харчових технологій протягом 12 – 26 квітня 2021 року на факультеті технології вина та туристичного бізнесу відбулися кураторські години, присвячені 26 квітня – Дню пам’яті Чорнобильської трагедії.

Куратори розповіли студентам, що 26 квітня 1986 сталась найбільша трагедія не тільки України, а й усього людства – вибух на Чорнобильській АЕС.  Кількість людей, що брали участь в гасінні пожежі на ЧАЕС, становила 240 тис. Всі вони отримали високі дози радіації. Однак саме пожежникам вдалось врятувати всіх від справді серйозної катастрофи – сильного водневого вибуху, який міг стати наступним етапом трагедії. Наслідки найбільшої катастрофи в історії мирного атома фахівці з усього світу усувають досі.

Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власним життями і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. Велика шана і уклін до землі всім героям, всім, хто не жалкував себе, всім, хто спас нас від ще більшого лиха.

Група ТВКП-21, куратор Сугаченко Т.С

Групи МТ-33, Т-34, Тс-3, Тс-34, куратор Крупіца І.В.

Група ТВ-11, куратор Тітлова О.О.

Групи ПВ-22, ТК-26, ПВ-30,  куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.

Групи БІО-18, ХТ-12, ТКс-30,куратор Нікітчіна Т.І.

Група БІО-39, куратор Ільєва О.С.

Група БІО-28, куратор Воловик Т.М.

Групи МТ-23, Тс-24, куратор Байрачна О.К.

Група МТ-13, куратор Воскресенська О.В.

Старший куратор факультету ТВтаТБ              Ольга БЕРЕГОВА