ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА 35-ІЙ РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ

На факультеті технології зерна і зернового бізнесу протягом квітня 2021 року були проведені кураторські години для студентів 1-3 курсів, присвячені 35-ій річниці Чорнобильської катастрофи.

Основна мета кураторської години – збереження історичної пам’яті та підвищення обізнаності студентів про катастрофу на Чорнобильській АЕС, а також вшанування пам’яті людей, які приймали участь у ліквідації її наслідків.

Під час проведення заходів, куратори наголошували, що 26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф, що був запроваджений у вересні 2003 року. Це день, який назавжди змінив історію Чорнобильської АЕС. День, який сколихнув увесь світ та змінив ставлення до використання мирного атома. День, який змінив долі сотень тисяч людей. «Чорнобиль» – слово, яке у кожного українця викликає сильні емоції. 35-ті роковини аварії на ЧАЕС можуть стати для всієї України та великої частини міжнародної спільноти потужним поштовхом для об’єднання зусиль.

гр. ТЗХ-11а (куратор Кузьменко Ю. Я.)

гр. ТЗХ-12а,б (куратор Павловський С.М.)

гр. МТЕ-11а (куратор Константинова Т.В.)

гр. МЗХ-11а, МЗХ-21а (куратор Шипко І.М.)

гр. ТЗХ-21а (куратор Дмитренко Л.Д.)

гр. ТЗХ-21б (куратор Котузаки О.М.)

гр. МТЕ-21а (куратор Савченко Т.В.)

гр. МТЕ-31а,б (куратор Кривоногова І.Г.)

гр. ТЗХ-31а (куратор Хоренжий Н.В.)

гр. ТЗХ-31б (куратор Валевська Л.О.)

гр. ТЗХ-32а (куратор Ворона Н.В.)

гр. ТЗХ-33а,б (куратор Соколова Н.Ю.)

гр. МЗХ-31а (куратор Ліпін А.П.)

Старший куратор факультету ТЗіЗБ                         Володимир ШАЛЕНИЙ