ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА  НА ТЕМУ «РІЧНИЦЯ ВИЗВОЛЕННЯ ОДЕСИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (10 КВІТНЯ)» НА ФАКУЛЬТЕТІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Низькотемпературної техніки та інженерної механіки з 5 по 12 квітня 2021 р. у форматі відеоконференцій Zoom були проведені кураторські години на тему «Річниця визволення Одеси від фашистських загарбників (10 квітня)» у групах ЕН-121, 131. Кураторські години проходили під керівництвом кураторів груп – І.О. Подмазко та старшого куратора І.С. Дружкової.

Студенти більшості груп факультету були присутні, як слухачі 5 квітня 2021 р. на студентській науково-практична конференції у дистанційному форматі, яка була присвячена 77-й річниці звільнення Одеси від нацистської окупації. Організатори конференції – Одеська національна академія харчових технологій спільно з Військово-історичним музеєм.

6 квітня 2021 р. відбулася кураторська година у групі ЕН 121. як завжди, куратор І. О. Подмазко зміг підготувати не тільки цей виступ, але й організувати активну участь студентів.

Під час проведення кураторських годин студенти групи ЕН-121 виступили з доповідями щодо знакових подій в історії Одеси – Дня визволення міста від фашистських загарбників. 10 квітня 1944 року Червона армія зайшла в Одесу, і цей день проголошено днем визволення Одеси від румунських фашистів.

Кураторська година групи ЕН-131 9 квітня проходила у дещо іншому форматі, студенти слухали спогади учасників пам’ятних подій. Обговорювали ці документальні свідоцтва тієї епохи та життя та подвиги фактично своїх однолітків.

Кураторські години закінчились хвилиною мовчання на честь пам’яті загиблих під час Другої світової війни.

гр.ЕН-121 куратор І.О.Подмазко

гр. ЕН-131 куратор Дружкова І.С.

Окрім того, студенти факультету та куратори були присутні 12.04.2021 р. на відкритій кураторській годині на тему: «100 років від народження Ніни Онілової», куратора гр. ГРС-202 факультету ІТХРГБ М.Е.Шепель.

Відвідування відкритої кураторської години на тему: «100 років від народження Ніни Онілової куратора гр. ГРС-202 факультету ІТХРГБ М.Шепель

Старший куратор факультету Низькотемпературної техніки та інженерної механіки                                              Ірина ДРУЖКОВА