ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ВІДКРИТА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «100 РОКІВ ВІД НАРОДЖЕННЯ НІНИ ОНІЛОВОЇ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННОГО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС »

В Одеській національній академії харчових технологій згідно Постанови Верховної Ради України від 16.12.2020 № 1092-1X «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2021 році»  12.04.2021 р.  відбулася відкрита кураторська година на тему: «100 років від народження Ніни Онілової» куратора гр. ГРС-202 факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу  Шепель М.Э.  На відкритій кураторській годині були присутні 41 особа. Відкрита кураторська година була проведена на  платформи Zoom.

         Викладач разом зі студентами розповідали про цікаві факти із життя Ніни Онілової, про її героїчні подвиги в юному віці  та її роль у визволення міста Одеси та Севастополя . Ніна Онілова була дуже відважною дівчиною, яка ціною власного життя захищала своїх однополчан від ворогів та була нагороджена посмертно званням Герой Радянського Союзу .

На відкритій  кураторській годині була запрошена двоюрідна правнучка Н.Онілової, яка являється студенткою ОНАХТ и навчається ЕМ-274. Вона з радістю поділилась  фактами із життя Ніни  Онілової .та дуже пишається подвигами своєї родички.

Також в Одесі є провулок названий у  честь Ніни Онілової біля Старо Базарного скверу, а на вулиці Олександра Невського, біля швейного училища, встановлено пам’ятник.

 Відкрита кураторська година викликала у слухачів великий інтерес та позитивні емоції і в кінці було сказано багато позитивних відгуків.

Онілова О.О. ЕМ-274

Пам’ятник Онілової Н.

Ст. куратор ф-туІТХіРГБ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»                          Анастасія САВЕНКО