ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «10 КВІТНЯ – ДЕНЬ ЗВІЛЬНЕННЯ ОДЕСИ ВІД НАЦИСТСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ І ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 05.04 по 12.04.2021 року  на факультеті технології і товарознавства харчових продуктів та продовольчого бізнесу Одеської національної академії харчових технологій  були  проведені заходи на тему: «10 квітня – день звільнення Одеси від нацистської окупації»

10 квітня відзначається День звільнення Одеси від фашистських загарбників. У цей день в 1944 році в ході Одеської операції війська 3-го Українського фронту за сприяння Чорноморського флоту звільнили наше місто від німецько-фашистських загарбників.

Цей день для всіх одеситів є світлим і пам’ятним. Ми висловлюємо ветеранам слова безмежної вдячності й поваги, ми завжди залишимося перед ними в боргу за свободу і незалежність, за мирне небо над головою. Пам’ять про героїв-визволителів залишилася не тільки на пам’ятниках і обелісках – вона в серцях усіх одеситів.

5 березня 2021 року в Одеській національній академії харчових технологій відбулася студентська науково-практична конференція, присвячена 77-й річниці звільнення Одеси від нацистської окупації.

На конференції були присутні куратори та студенти слідуючих академічних груп: ТМ-15 (куратор Вікуль С.І.), ТМ-21 (куратор Скріпніченко Д.М.),  ТМ-25 (куратор Антіпіна О.О.), ТМ-35 (куратор Малинка О.В.,ТМ-32 (куратор Шлапак Г.В.).

09.04.21 студенти Гр. ТМ-25 (куратор Антіпіна О.О. підготувала та провели   кураторську годину « День звільнення Одеси від фашистських загарбників».

На загальної кураторської годині були присутні куратори та студенти слідуючих академічних груп: ТМ-11 (куратор Солецкая Г.Д.), ТМ-12  (куратор Кушніренко Н.М.), ТМ-15 (куратор Вікуль С.І.), ТТП-14 (куратор Тобачок О.), ТМ-21 (куратор Скріпніченко Д.М.),ТМ-22 (куратор Агунова Л.А..), ТМ-25 (куратор Антіпіна О.О.), ТТП-24 (куратор Недобейчук Т.В.), ФПБ-26 (куратор А.М.) ТМ-35 (куратор Малинка О.В., ТМ-32 (куратор Шлапак Г.В..), ТМ-34 (куратор Котляр Є.О.)

  1. 04. 21 куратори гр. ТМ-30 Манолі Т.А., 12.04.21 куратор гр.ФЕБ -36 Зоболотна О.С. провели кураторську годину присвячену дню визволення Одеси від нацистської окупації

гр. ТМ-30 Манолі Т.А.

гр.ФПБ -36  Зоболотна О.С.

Старший  куратор факультету ТтаТХПіПБ                     Світлана Вікуль