ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ВИЗВОЛЕННЯ ОДЕСИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кураторами факультету Інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу проведені аудиторні та дистанційні кураторські години зі студентськими групами спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

10 квітня в Одесі відсвяткували одну із найславетніших дат нашої історії – 77-ту річницю визволення Одеси від фашистських загарбників.

77 років тому,  війська 3-го Українського фронту під командуванням генерала армії Р. Малиновського та Чорноморського флоту під командуванням Ф. Октябрського  звільнили Одесу від фашистів. Значну допомогу радянські війська отримували від партизанів, які мужньо боролися за свободу міста. Були надані цікаві матеріали та факти , а також переглянуто  привітальне відео до дня народження академії  з сайту академії.

Роботу проведено із використанням презентацій ті підготовленого матеріалу та відвідування конференції, присвячена Дню визволення Одеси від загарбників. Розглянули ключові події та факти  , та хто приймав участь у визволенні Одеси.

Група ГРС-101, куратор Саламатіна С. Є.

Група ГРС-102, куратор Савенко А.А.

Група ГРС-103, куратор Жовтяк К.О.

гр ГРС-201, куратор Тітомир Л.А.  гр. ГРС-202, куратор Шепель М.Є.

гр ГРС-205с, куратор –Жовтняк К.О.

гр. ГРС-301( Федосова К.С). гр. ГРС-302 ( Харенко Д.О.)  гр. ГРС-303  Коротич М.О

Ст. куратор ф-туІТХіРГБ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»                                     Анастасія САВЕНКО