ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ТУРЕЧЧИНА: ЧОТИРИ В ОДНОМУ – ВСЕ ВКЛЮЧЕНО» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

7 квітня 2021 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція за темою «Туреччина: чотири в одному – все включено» доцентом кафедри технології вина та сенсорного аналізу Ходаковим О.Л.

Традиційно Туреччина позиціонується у більшості туристів, в першу чергу, як місце для гарного пляжного відпочинку з високим рівнем сервісу і шопінгу. І це правда. Однак, крім усього іншого, ця країна має величезний потенціал як для культурно-просвітнього, так і для екстремального активного туризму. Різноманітність ландшафтів, високі гори, Чорне, Середземне, Егейське і Мармурове море, де чудово збереглися стародавні артефакти, які переносять тебе в епоху Гомера, вічно палаючі вогні гори Химера, описані ще в Ілліаді, фантастичні пляжі, підземні стародавні городища, унікальні підземні і підводні печери – це далеко не весь список тих дивовижних відкриттів, які може подарувати вам ця дивовижна країна.

На лекції були присутні студенти та викладачі різних кафедр у кількості 26 учасників. Лекція Ходакова О.Л. пройшла, як завжди, цікаво і насичено. Вона була наповнена барвистими фотографіями і являла собою інформативну мотиваційну розповідь про можливі маршрути для самостійних подорожей, які ґрунтуються на особистих враженнях від своєї подорожі.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ,  доц. Н.В. Доценко