ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРТОРСЬКА ГОДИНА «СТОП БУЛІНГ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеський національний академії харчових технологій протягом березня – початку квітня 2021 року  на факультеті технології вина та туристичного бізнесу відбулась єдина кураторська година «СТОП БУЛІНГ».

Куратори розповіли студентам, що таке булінг, які типові ознаки булінгу, про види булінгу, а також про   відповідальність за заподіяння шкоди іншій особі: до адміністративної відповідальності особи притягуються з 16 років, а до того відповідальність за вчинки дітей несуть їхні батьки.

Учасники освітнього процесу зобов’язані поважати гідність, права, свободи та законні інтереси всіх учасників, дотримуватися етичних норм!

Групи ПВ-22, ТК-26, ПВ-30,  куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.

Групи МТ-33, Т-34, Тс-3, Тс-34, куратор Крупіца І.В.

Групи ТВ-31, ТВс-31, куратор Мельник І.В.

Група ТВ-11, куратор Тітлова О.О.

Група ТВКП-21, куратор Сугаченко Т.С.

Групи БІО-18, ХТ-12, ТКс-30,куратор Нікітчіна Т.І.

Група БІО-39, куратор Ільєва О.С.

Група БІО-28, куратор Воловик Т.М.

Групи МТ-23, Тс-24, куратор Байрачна О.К.

Група МТ-13, куратор Воскресенська О.В.

Старший куратор факультету ТВтаТБ Ольга БЕРЕГОВА