ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЗУСТРІЧ НА ТЕМУ: «ФРАНЧАЙЗИНГ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ  ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

31 березня 2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, відбулась он-лайн зустріч із к.е.н., коучем PCC ICF((Professional Certified Coach) В. Лозюк на тему «Франчайзинг у сфері ресторанного бізнесу» (організатор доц. Федосова К.С.).

Лекція на тему франчайзингу, як однієї із ефективних форм розповсюдження успішних технологій і методів управління бізнесом, стала безперечно пізнавальною й корисною для студентів. Франчайзингова система допомагає малим підприємствам уникнути ряду перешкод із застосуванням і функціонуванням власного бізнесу. Розповідь досвідченого фахівця про суть франчайзингу, його різновиди, структуру, переваги і можливі характеристики при його використанні присутні слухали із зацікавленістю, тому що лектор наводив переконливі доводи щодо необхідності отримати досвід спочатку в ролі франчайзі, а потім вже намагатись організовувати власний бізнес. 

         Студенти приймали активну участь в обговоренні особливостей франчайзингових відносин, задавали питання з цього приводу.

         Лекцію відвідали 93 учасники. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ, ТВтаТБ, ММіЛ, а також викладачі ОНАХТ.

Лисюк В.М.., відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ