ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ДИТЯЧИЙ ТУРИЗМ: ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

26 березня 2021 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, була прочитана лекція на тему «Дитячий туризм: переваги і недоліки» ст. викладачем кафедри туристичного бізнесу і рекреації Шекерою С.С.

Лектор цікаво розповіла про різні види туризму для дітей та підлітків. Вона звернула увагу присутніх, серед яких були студенти та викладачі, на сімейний відпочинок з дітьми в традиційних для нас країнах: Туреччина, Греція, Болгарія. Шекера С.С. підкреслила, що «система все включено» дозволяє батькам не думати про харчування дітей та дозвілля, яким займаються аніматори, та недоліком такого відпочинку є обмеженість спілкування між дітьми.

Саме для більшої комунікації та розвитку самостійності організовують дитячі табори як за кордоном, так і в Україні – Карпати (цілорічно), на березі Чорного моря (літній період).

Присутні дізнались, що дитячі тури можуть бути зануренням у казку – Діснейленд, а можуть бути оздоровчими – Трускавець. Наприкінці лекції зав. кафедрою ТБіР подякувала лектору за яскраву презентацію і зробила анонс цілого курсу лекцій за даною тематикою по спеціальності «Туризм».

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ,  доц. Н.В. Доценко