ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ, БІЗНЕСУ ТА КОНТРОЛЮ

Як завжди, щорічно навесні святкується тиждень факультету Економіки, бізнесу і контролю ОНАХТ. В цьому році святковий тиждень прийшовся на 23-25 березня 2021 р.

23 березня 2021 року на кафедрі українознавства та лінгводидактики на чолі з професором Віват Г. І. відбулась Фольклорна вікторина, присвячена тижню факультету ЕБіК. Присутні здобувачі освіти брали активну участь у розгадуванні мудрих українських прислів’я.

24 березня 2021 року відбулося святкування Дня кафедри економіки промисловості. Завідувач кафедри економіки промисловості ОНАХТ, проф.  О. І. Павлов виступив з публічною лекцією на тему «Одеський район як сільсько-міська агломерація континуально-конвергентного типу». Він розповів про реформу децентралізації в Україні, створення укрупнених районів та розповів про перспективи розвитку новоствореного Одеського району. Також присутні почули цікаві моменти біографії та проаналізували дослідження відомих вчених, зокрема, Ф. Броделя, М. Вебера, П. Сорокіна.

25 березня 2021 року День кафедри святкувала кафедра обліку та аудиту. В цей день пролунали привітання та найкращі побажання від здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» з присвяченими віршами та історією на професійну тематику.

Як завжди свято Днів кафедр ФЕБіК в рамках Тижня факультету залишило багато тепла та незабутніх позитивних емоцій.

Щиро вітаємо здобувачів освіти та викладачів факультету Економіки, бізнесу і контролю та бажаємо подальших успішних досягнень!

Заступник декана факультету ЕБіК Маркова Т.Д.