ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ВІДКРИТА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ «ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННОГО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

17 березня 2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанного-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій було проведено відкриту кураторську годину у системі Zoom на тему «Здорове харчування – запорука успіху».

Теоретичний матеріал було підготовано студентами групи ТЛ-306 під керівництвом куратору групи – доцентом кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування Козоновою Ю.О.

Слухачами на відкритій кураторській годині були студенти та куратори

факультету ІТХіРГБ 1, 2, 3 курсів, а також факультетів ТТХПіПБ, ТЗіЗБ та ММіЛ.

Розпочалася кураторська година з привітання учасників, які долучилися та сумісного перегляду гумористичного короткого відео. У викладенні матеріалу приймали участь п’ять студенток групи ТЛ-306. Після викладення матеріалу, було дано змогу присутнім задати питання. Присутні викладачі висловлювали подяку за організацію (навіть, писали до загального чату (див. останнє фото).

Старший куратор факультету ІТХіГРБ спец. 181 Голінська Я.А.