ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ  НА ТЕМУ: «ЯК ЗНАЙТИ РОБОТУ СВОЄЇ МРІЇ – ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОНАХТ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

15 березня 2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, була проведена онлайн лекція на тему: «Як знайти роботу своєї мрії – практичні рекомендації для студентів ОНАХТ», к.т.н., доц. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Харенко Д.О.

Гарна робота – це одна з речей в житті, яка робить кожного з нас щасливим. Тому для студентів стануть корисними практичні поради лектора щодо усвідомленого пошуку роботи й успішної презентації себе на ринку праці. На лекції прозвучали основні складові стратегії побудови професійної кар’єри, починаючи з вибору самої професії, навчального закладу й далі технологія самого процесу пошуку роботи.

Лектор детально розкрив етапи працевлаштування: складання резюме, написання супровідного листа та проходження співбесіди. Окремо зупинився на можливості набуття студентами ОНАХТ практичного досвіду за кордоном під час міжнародних практик.

На лекції були присутні – 12 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ та ММіЛ.

Лисюк В.М., відповідальна за роботу Інституту  культури і мистецтв ОНАХТ на факультеті ІТХ і РГБ