ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «КУЛЬТУРА ТА ТРАДИЦІЇ МІЖНАРОДНИХ КРАЇН» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ЛОГІСТИКИ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

16 березня 2021 року в Одеській національній академії харчових технологій на факультеті менеджменту, маркетингу і логістики, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, старшим викладачем кафедри маркетингу, підприємницва і торгівлі Євтушок О.В. була прочитана лекція  на тему: «Культура та традиції міжнародних країн».

Лекція відбулася у форматі відео конференції, на яку завітали 26 учасників. Із них були студенти факультету, куратори та зацікавлені науковці.

Під час проведення лекції, студенти дізналися, що кожна держава, суспільство, середа життєдіяльності людини характеризується своєю культурою. Це певний результат еволюції, що характеризує своєрідність середовища, в якій люди прийняті і зрозумілі. Культура є одним з найважливіших факторів, що сприяють формуванню соціокультурного світу дитини, юнака, дорослої людини, визначаючи його морально-духовну своєрідність, і що дозволяють особистості реалізовуватися в середовищі життєдіяльності. Через культуру забезпечуються всі духовні надбання людства і їх втілення.

Орлова В.О., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ММіЛ