ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ:  «ПРАВИЛА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

3 березня 2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, відбулась онлайн лекція на тему «Правила здорового харчування» ст. викладача кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Лазаренко Н.А.

Здорове харчування в житті людини відіграє ключову роль, бо як говорив давньогрецький лікар Гіппократ: «Ми є те, що ми їмо». І це особливо необхідно розуміти молодий людині, яка хоче мати міцне здоров’я, не втрачати гарного настрою й прожити довге активне життя. Як організувати здорове харчування – присутні дізнались. прослухавши цю цікаву лекцію. 

Лектор розповіла про складові Гарвардської тарілки для  здорового харчування, а також представила слухачам, що повинно входити в здоровий раціон українців згідно рекомендацій МОЗ України, довівши, що тарілка здорового харчування для українців повинна бути адаптована з урахуванням наших традицій. Наприкінці зустрічі було представлено наукові розробки страв правильного харчування студентами кафедри ТРіОХ.

Ознайомившись з корисним матеріалом лекції, кожен присутній може осмислено стати ініціатором власного здорового способу харчування й отримувати від їж тільки користь та насолоду.

На лекції були присутні – 46 чоловік. Серед них студенти факультетів ІТХіРГБ (гр. ТХ, ТЛ, ГРС), ТтаТХПіПБ (ТМ-15), НГтаЕ та викладачі ОНАХТ.

Лисюк В.М.., відповідальна за роботу Інституту  культури і мистецтв ОНАХТ  на факультеті ІТХ і РГБ