ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ДИСТАНЦІЙНА ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ «ГОДИНА ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ТЕХНІКИ ТА ІНЖЕНЕРНОЇ МЕХАНІКИ

23 лютого 2021 р. в Одеській національній академії харчових технологій в форматі відеоконференції Zoom була проведена кураторська година на тему «20 лютого – день Героїв Небесної Сотні» для студентів 2-го курсу факультету НТтаІМ (група ЕН-121). Кураторську годину проводили студенти гр. ЕН-121 під керівництвом куратора групи – к.т.н., доц. кафедри компресорів та пневмоагрегатів ОНАХТ І.О. Подмазко.

Під час проведення кураторської години були нагадані основні моменти та події, що стали передумовою увінчання пам’яті Героїв Небесної Сотні. В обговоренні приймали участь усі присутні.

На першому курсі 23 лютого 2021 р. кураторську годину проводили студенти гр. М-10(а;в)  під керівництвом куратора групи – ас. кафедри процесів, обладнання та енергетичного менеджменту ОНАХТ Ю.О. Левтринської.

Під час проведення кураторської розглянуто інформацію про події Революції Гідності та вшанували пам’ять загиблих на майдані. Пам’ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання. Приділено увагу питанням безпеки під час мирних громадських протестів та як захистити своє життя у натовпі, як  уникати провокацій та що виходить за межі мирного протесту та може потягнути за собою кримінальну та адміністративну відповідальність.

25 лютого 2021 р. відбулася кураторська відеоконференція Zoom за  темою «20 лютого – день Героїв Небесної Сотні» для студентів 3-го курсу факультету НТтаІМ (група ЕН-131). Кураторську годину проводили студенти гр. ЕН-131 під керівництвом куратора групи – к.і.н., доц. кафедри СФіП ОНАХТ І. Дружкової.

23 лютого 2021 р. в форматі відеоконференції Zoom була проведена кураторська година на тему «20 лютого – день Героїв Небесної Сотні» для студентів 3-го курсу факультету НТтаІМ (група ЕН-130). Кураторську годину проводили студенти гр. ЕН-130 під керівництвом куратора групи – к.т.н., доц. кафедри доцента кафедри холодильних установок і кондиціювання повітря ОНАХТ О.Ю.Яковлевоі.

Головною метою виховних годин було познайомити студентів з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкрити суть подвигу Небесної Сотні, ушанувати героїзм українських захисників.

Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.

гр. ЕН-121 куратор І.О. Подмазко.

гр. М-10(а,б) куратор Ю.О.Левтринська

гр. ЕН-131(а,б куратор І.С.Дружкова

 гр. М-10(а,б) куратор О.Ю.Яковлева.

Старший куратор факультету НТ та ІМ                                      доц. Дружкова І.С