ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

CAREER HUB ЗАПРОШУЄ СТУДЕНТІВ І СТУДЕНТОК НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН-ТРЕНІНГ

Експертна платформа Career Hub навчає, як розвинути найактуальніші навички на ринку праці і робити перші кроки на шляху до роботи мрії!

Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо» спільно з Міністерством молоді та спорту України запрошують студентів і студенток взяти участь у безкоштовному онлайн-тренінгу для молоді «Як емоції впливають на твою кар’єру».

Онлайн-тренінг «Як знайти роботу мрії: вдалі резюме та співбесіда» має на меті пояснити: 1) як здатність керувати своїми емоціями впливає на наші результати в житті, навчанні та роботі; 2) що таке емоційний інтелект (EQ) і як від нього залежить наш успіх у кар’єрі; 3) навчити прокачувати свій EQ.

Коли: 4 березня 2021 року, 16:00 – 18:00

Де: онлайн (ZOOM)

Спікер/ки: 

Іван Омелян, засновник освітньої платформи «Gap Year» – спільноти, де прокачують soft skills та реформують власне життя. Експерт, ментор з особистісного розвитку та розвитку спільнот, громадських організацій, коаліцій та проєктних команд.

Ганна Петрига, HR та кар’єрна консультантка, експертка освітньої платформи Gap Year, випускниця магістерської HR-програми у Lviv business school, авторка блогу про кар’єру.

Емоційний інтелект впливає на те, як ми керуємо своєю поведінкою, розрулюємо конфлікти та ухвалюємо особисті рішення. Саме він дає нам змогу досягати позитивних результатів навіть без високого IQ. Дослідження показали, що люди із середнім IQ перевершують людей з найвищим IQ у 70% випадків, а ключову роль відіграє емоційний інтелект – він відповідає аж за 58% успіху в усіх видах робіт.

Учасники/ці тренінгу дізнаються, як:

керувати власними емоціями та розуміти емоції й почуття інших людей

визначити та підвищити рівень свого емоційного інтелекту (EQ)

застосовувати EQ для працевлаштування та успіху в кар’єрі

розвивати свої навички разом з Career Hub та програмою «Мріємо та діємо».

Як взяти участь: Участь безкоштовна за умови реєстрації та мотивації: https://forms.gle/j4osDKxZ2vNWcqkv9

Зареєструйся та отримай підтвердження участі в тренінгу. Кількість місць обмежена.

Організатори і партнери: Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

Медіапартнером тренінгу є журнал для підлітків «Однокласник».

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ» з кар’єрного консультування та працевлаштування, що має на меті сприяти кар’єрному розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.