ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНІ КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ, ПРИСВЯЧЕНІ «ПАМ’ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ»  ТА  «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ  КОМП`ЮТЕРНОЇ  ІНЖЕНЕРІЇ, ПРОГРАМУВАННЯ ТА КІБЕРЗАХИСТУ

В ОНАХТ протягом останнього тижня другого семестру на факультеті КІП та К були проведені  Єдині кураторські години, присвячені «Пам’яті Небесної Сотні»  та  «День пам’яті жертв Голокосту». Куратори груп розповіли студентам історію виникнення цих подій.   

     Небесна Сотня– українські патріоти, які віддали своє життя, обстоюючи права і свободи вільної людини, гідне майбутнє своєї країни. Кожній жертві режиму було присвоєно звання Героя України. Іменем Небесної Сотні названі десятки вулиць і площ. 22 червня 2014 р. з’явився указ Президента України про заснування ордену Героїв Небесної Сотні – для відзначення осіб «за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння Українському народу, виявлене під час Революції Гідності (листопад 2013 – лютий 2014 року), інших подій, пов’язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України».

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року.

Події, які відбувалися на території нашої країни в той час – це жахливий період історії, який ми не маємо морального права забути.

Бодюл О.С. 311,312 гр.

Кальченко А.С. 511 гр.

Колумба І.В. 512 гр.

Слушна Н.В. 521 гр, Жуковецька С.Л. 522 гр.

Снігур Т.С. 331,332 гр.

Нєнов О.Л. 531 гр.

Владімірова В.Б 333 гр.

Барабаш Т.М. 533а, Бобрікова І С. 533б

Старший куратор факультету КІП та К         Тетяна Захлевська