ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ  НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ

На факультеті технології зерна і зернового бізнесу протягом другої половини лютого 2021 року були проведені кураторські години для студентів 1-3 курсів, присвячені пам’яті загиблих під час Революції гідності («Героям Небесної сотні»).

Основна мета кураторської години – вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, виховання патріотичної свідомості на прикладах подвигів героїв АТО,  прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

При проведенні кураторських годин куратори наголошували, що сьогодні від нашого покоління в цілому і кожного з нас зокрема, залежить чи звучатиме гордо і могутньо ім’я Україна і Український народ в третьому тисячолітті на вершинах людської цивілізації, чи кане воно у забуття, зазнавши духовної і фізичної смерті. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір і продовжує платити у війні на Донбасі. Ця ціна показує нам, що ми здобуваємо щось безцінне для формування власної національної гідності.

гр. ТЗХ-11а (куратор Кузьменко Ю. Я.)

гр. ТЗХ-12а,б (куратор Павловський С.М.)

гр. МТЕ-11а (куратор Константинова Т.В.)

гр. МЗХ-11а, МЗХ-21а (куратор Шипко І.М.)

гр. ТЗХ-21а (куратор Дмитренко Л.Д.)

гр. ТЗХ-21б (куратор Котузаки О.М.)

гр. МТЕ-21а (куратор Савченко Т.В.)

гр. МТЕ-31а,б (куратор Кривоногова І.Г.)

гр. ТЗХ-31а (куратор Хоренжий Н.В.)

гр. ТЗХ-31б (куратор Валевська Л.О.)

ТЗХ-32а куратор Ворона Н.В.

гр. ТЗХ-33а,б (куратор Соколова Н.Ю.)

гр. МЗХ-31а (куратор Ліпін А.П.)

Старший куратор факультету ТЗіЗБ         Володимир ШАЛЕНИЙ