ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

МІЖНАРОДНИЙ ФОТОКОНКУРС «МИ – ЛЮДИ ЗЕМЛІ»!

Фотоконкурс відбудеться з нагоди святкування Всесвітнього дня Землі та вшанування Дня пам’яті Чорнобильської трагедії, згідно з умовами проведення, що додаються.

Конкурсні роботи розглядатиме та оцінюватиме компетентне журі. Переможців та активних учасників буде нагороджено цінними подарунками, а саме: планшетами, бездротовими навушниками, фітнес-браслетами та канцелярським приладдям відповідно до 3-х категорій (перша категорія: учні 5-8-х класів; друга категорія: учні 9-11-х класів; третя категорія: студентська молодь).

Заявка на участь у Фотоконкурсі за посиланням: https://forms.gle/y2hNd4aQqekxHfQf7  Крайній термін подання конкурсних робіт 15 травня 2021 року.

Результати конкурсу будуть оголошені 25 травня 2021 року у фейбуці та на сайті Міжнародного культурного центру «Сяйво»  https://syaivo.org

Кращі роботи будуть розміщені на порталі «Музейна планета».

Урочисте нагородження переможців та номінантів Фотоконкурсу відбудеться напочатку червня, а дата буде оголошено у фейбуці та на сайті Міжнародного культурного центру «Сяйво»  https://syaivo.org

Координатор Фотоконкурсу – Інна Канюка, моб. тел. 066-320-05-36, Галина Коломоєць, моб. тел. 097-842-32-67.