ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: « ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ  ЕКОНОМІКИ,  БІЗНЕСУ І КОНТРОЛЮ  ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 10 по 19 лютого 2021 року  на факультеті Економіки, бізнесу і контролю Одеської національної академії харчових технологій,  була  проведена загальноакадемічна   кураторська  година, на тему: «День Героїв Небесної сотні, вшанування подвигу  учасників Революції  гідності».  У заході  прийняли участь  академічні групи факультету.

20 лютого ми відзначаємо другу річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.  Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

ФЕБ –201  (куратор  Крупіна С. В.)

ФЕБ – 202 (куратор Дерменжі Д. Ф.)

ФЕБ – 231 (куратор Стасюкова К.В.)

ФЕБ -132С; 233С (  куратор Головаченко Л. М.)

ФЕБ – 301; 102С  ( куратор Татарік Е. П.)

ФЕБ – 331 (куратор  Ощепков  О. П.)

ФЕБ – 101 (куратор Яблонська Н. В.)

ФЕБ – 131 (куратор Тарасова О. В.)

Старший куратор факультету Економіки, бізнесу і контролю Гриньків О. В.