ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА – ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ НА ФАКУЛЬТЕТІ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ

В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті комп’ютерних систем та автоматизації, 9-11 лютого 2021 року, в академічних групах 1-3 курсів проведено єдину кураторську годину, як ZOOM- конференцію, присвячену Дню Соборності України.

Для студентів 1-го курсу факультету комп’ютерних систем та автоматизації  кураторську годину в режимі он-лайн проводив куратор Світий І.М. У заході прийняли участь понад 25 студентів. Деякі студенти виходили в он-лайн по декілька з одного комп’ютера.

Студентам було доведено сучасну історію соборності українських земель, починаючи з утворення УНР та ЗУНР, акту злуки цих республік 22 січня 1919 року, об’єднання українських земель після 2-ї світової війни під орудою СРСР та історію свята доби відновлення української державності у 1992 році. Також було переглянуто інформаційний відеоролик та патріотичний відеоролик, присвячений цьому святу.

Для студентів 2-го і 3-го курсу груп А-20, А-21, АЕМ-20 і АЕМ-30 кураторську годину на тему: «День Соборності України» проводили куратори Осадчук Є.О. і Ревенюк Т.А.

Світий І.М. гр. А10, А11

гр. А30 и А31 куратор Степанов М.Т.

Куратор Осадчук Є.О. А-20, А-21, АЕМ-20

гр. Ат11 і Ат10 куратор Жигайло О.М.

ст. куратор факультету КС та А Гурський О.О.