ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЄДИНА  КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «ДЕНЬ СОБОРНОСТІ  І  СВОБОДИ УКРАЇНИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ  ЕКОНОМІКИ,  БІЗНЕСУ І КОНТРОЛЮ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 04 по 10 лютого 2021 року  на факультеті Економіки, бізнесу і контролю Одеської національної академії харчових технологій,  була  проведена загальноакадемічна   кураторська  година, на тему: «День Соборності і Свободи України» .   У заході  прийняли   участь  академічні групи факультету.

22 січня Україна святкувала  День соборності – більше ста років тому, у 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).
Соборність землі України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. Соборність української державності означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ, як вільну, суверенну, демократичну, правову і соціальну.

ФЕБ –201  (куратор  Крупіна С. В.)

ФЕБ – 202 (куратор Дерменжі Д. Ф.)

ФЕБ – 231 (куратор Стасюкова К.В.)

ФЕБ -132С; 233С (  куратор Головаченко Л. М.)

ФЕБ – 301; 102С  ( куратор Татарік Е. П.)

ФЕБ – 331 (куратор  Ощепков  О. П.)

ФЕБ – 101 (куратор Яблонська Н. В.)

ФЕБ – 131 (куратор Тарасова О. В.)

Старший куратор факультету Економіки, бізнесу і контролю Гриньків О. В.